Vill du göra dermapen i Göteborg?

Är det så att du vill göra dermapen i Göteborg? Då finns det ett bra ställe du kan vända dig till. Det är Advanced Skin Care. De utför dermapen så väl som att de även erbjuder en mängd andra sorters behandlingar. Många av dem baseras på vad du har för hudtyp. Det är ju så att de flesta människor idag har olika typer av hud. För att komma fram till vad just du har, så kan du först boka en konsultation. Där tar man fram din hudtyp så att behandlingarna kan anpassas just för dig.

När det gäller dermapen i Göteborg så är det en form av microneedling. Det är flera nålar, som gör som slags kanaler i din hud. Detta för att du ska få en föryngrad hud. Hur behandlingen går till exakt kan du läsa mer om på detta företags hemsida.

Gör en dermapenbehandling för din huds skull

Om du känner att en dermapen i Göteborg är något du vill göra, då kan du kontakta Advanced Skin Care. Dermapen är bra för olika sorters hudproblem. Du kan använda det om det är så att du lider av förstorade porer, Rosacea, oren hud, acne, ärr, hudbristningar, rynkor eller andra saker. Behandlingen sker på ansikte, hals och dekolletage.

Hos Advanced Skin Care finns det även andra bra behandlingar att tillgå. De erbjuder bland annat andra sorters hudvård, samt att de även har ansiktsbehandlingar, hårborttagning samt olika former av konsultationer. De erbjuder även kostrådgivning om du vill lära dig att äta rätt. Du sim har hudproblem eller har behov av att göra något åt din hy, du kan boka in en tid hos dem. Du kan läsa mer om alla deras olika behandlingar på deras hemsida.